Privacy Policy

Personal Data Protection

The management and protection of personal data of the visitor / user of the website of SEKAVAR S.A. (hereinafter the “Company”), is subject to the terms of the present and the relevant provisions of the Greek legislation (L. 2472/1997), the decisions of the Hellenic Personal Data Protection Authority and European law (Dir. 2002/58/ΕC and Reg. GDPR 679/2016).

Processing of personal data on behalf of the Company takes place in accordance with the legislation and the Personal Data Protection Policy.

In case of internet links with other websites that are controlled by third natural or legal persons, the Company bears no liability for their terms of processing and protection of personal data.

The Company reserves the right to change the terms of its Personal Data Protection Policy informing thereto the visitors/users and always within the framework of the legislation in force. The visitor / user of the website of the Company has a right to access, rectification, erasure, restriction of processing, data portability and objection to processing in relation to personal data that concern him and are being processed. For that purpose s/he should refer in writing to the Company, SEKAVAR SA, Miaouli 53-55, 18536, Piraeus, Greece

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας της ΣΕΚΑΒΑΡ A.E. (εφεξής η «Εταιρεία»), υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (ν. 2472/1997), τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και του ευρωπαϊκού δικαίου (Οδ. 2002/58/ΕΚ και Καν. GDPR 679/2016).

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους της Εταιρείας λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τη νομοθεσία και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Στην περίπτωση «διαδικτυακών συνδέσμων» (link) με άλλες ιστοσελίδες που ελέγχονται από τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και πάντοτε στο πλαίσιο του εκάστοτε υφιστάμενου νομικού πλαισίου. Ο επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας της Εταιρείας έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και αντίταξης σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς την Εταιρεία, ΣΕΚΑΒΑΡ ΑΕ

Ακτή Μιαούλη 53-55, 18536 Πειραιάς Ελλάδα